Välkommen

Välkommen till www.gingerochfred.n.nu.

 

 

SE OSS!!

Ginger och Fred på Göteborgs Stadsteater!

 

Föreställningar på Västmanlands teater

 

 

För nyheter kolla in vår blogg

Följ oss på

Instagram: @gingerochfred

och på #gingerochfred

 

 • Om Oss

   

   

  2.jpg

  Elin Kortesalmi

  är musikalartist, utbildad på Balettakademien i Göteborg.

  Under sina professionella år har Elin medverkat i musikaler som 42nd street på slagthuset i Malmö, Sluka mig på Helsingborgs Stadsteater, A chorus line på Göteborgsoperan och En kul grej hände på vägen till forum på Östgötateatern. Hon har även varit med i Oscarsteaterns uppsättningar av West side story, Victor/Victoria, Singin in the rain och My fair lady.

  I dagsläget spelar Elin på Stockholm stadsteater i musikalen Chicago och samtidigt driver hon företaget "Kur och Kultur Elin Kortesalmi". 

   

   

  img-5485.jpg

  Victor Molino Sanchez 

  är musikalartist och skådespelare utbildad vid Svenska Balettskolan och Teaterhögskolan i Stockholm.

  Har senast medverkat i musikalen Jesus Christ Superstar på Sverigeturné. Har tidigare varit med i bl a West side story på Nöjestatern, Singin in the rain, Victor/Victoria, Spamalot på Oscarsteatern samt flera uppsättningar på Stockholms Stadsteater, som Sommarnattens leende, Bröderna Lejonhjärta, De tre musketörerna och Cabaret. Han har också medverkat i flera TV-produktioner, Jonas Gardells show Livet m m.

  Är till hösten 2014 aktuell i musikalen Evita på Göta Lejon.

   

   

  Texterna i föreställningen är skrivna av Henrik Valentin

   

  Foto Carl E Blomberg

  Henrik Valentin

  är författare och dramatiker, är hemmahörig i Malmö, Stockholm och Österlen. Han har senast skrivit och medverkat i kabarén ”Jul igen. Och igen!” på Helsingborgs stadsteater där han tidigare svarat för några framgångsrika kabaréer. Bland hans pjäser blev t ex ”Blombergs franska försök” succé på Klara soppteater vid Stockholms stadsteater med bl a Pia Johansson. Han är författare till åtta böcker varav en roman och skriver regelbundet krönikor och artiklar i olika tidningar - ofta på trädgårdstemat.

   Senast har man kunnat se Henrik i föreställningarna Ljus i oktobermörker och Den bästa av jular som han själv har skrivit. För mer info om föreställningar gå in på comediecompagniet.se

  I september är Henrik aktuell med Kabaré Havsutsikt sökes – en sjönära kabaré om att ha sitt på det torra  Ribersborgs Kallbadhus.

   

   

   

   
 • © 2019 Gingerochfred.n.nu. Alla rättigheter förbehållna. Design by parker ehret

   
  Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)